skip to content

DUO Coaching

Duo Coaching, een helpende hand voor het kind én zijn omgeving!
“Duo Coaching” biedt coaching voor het hele gezin. Dit houdt in dat zowel de ouders(s) als het kind op het zelfde moment coaching ontvangen van 2 coaches. Hierdoor wordt ten aanzien van de hulpvraag het meest optimale resultaat bereikt en worden er binnen het gezin nieuwe inzichten ervaren en meer balans. 

Deze coaching kan zijn op de gebieden:
- Schoolvaardigheden (planning, structurering, concentratie, motivatie);
- Coaching op houding, gedrag en zelfbeeld (zelfvertrouwen, omgaan met emoties, concentratie, motivatie, weerbaarheid).

Daarnaast biedt “Duo Coaching” ook een duo coachtraject aan voor het kind en de leerkracht waarbij aan bovenstaande doelen gewerkt kan worden.

Voordelen:
- Grotere effectiviteit;
- Grotere betrokkenheid voor alle betrokkenen;
- Betere afstemming en samenwerking onderling;
- Ondersteunen van elkaar en samen leren.

Voor wie:
Kind en ouders
Door tegelijkertijd met het kind en de ouders te werken, wordt de hulpvraag tweezijdig aangepakt en kunnen zij samen optimaal werken aan de verandering om de hulpvraag op te lossen. Binnen het gezin kan ook gewerkt worden met eventuele andere gezinsleden, als deze betrokken zijn bij de hulpvraag.

Kind en school 
Door tegelijkertijd met het kind en de leerkracht(en) te werken, wordt de hulpvraag tweezijdig aangepakt. Hierdoor kunnen het kind en de leerkracht(en) elkaar ondersteunen, aanvullen en gezamenlijk werken aan optimale gedragsverandering.

Kind en omgeving
Hierbij kan gedacht worden aan sportclubs, andere clubs of in de dagelijkse omgeving van het kind. Door tegelijkertijd met het kind en betrokkenen uit de omgeving te werken, wordt de hulpvraag tweezijdig aangepakt.

Wie zijn wij:
DUO Coaching is een samenwerking van Paula Zandstra (rechts) van Coachpraktijk 4Specials en Henrike Kloosterman (links) van Toermalijn Kindercoaching.


Henrike heeft ruime ervaring als kindercoach en weerbaarheidstrainer. Paula als pedagogisch gezinsondersteuner, ADHD en Autisme coach. Meer informatie kunt u lezen op hun websites www.4specials.nl en www.kindercoaching.net

Tarieven zijn in overleg. Wilt u meer weten, neem gerust contact op met ons.

<< Home

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker