skip to content

Holistische visie

Holistische visie
Mijn visie is het kijken naar een persoon als geheel. Eigenlijk een holistische visie omdat ik er vanuit ga dat alle elementen van iemand samenhangen met elkaar. Ook ben ik iemand die intuitief aan de slag kan gaan om bepaalde specifieke afgesproken doelen te bereiken. 

Ik kijk altijd naar een mens als geheel en naar de elementen die daarbij komen kijken. Zo kijk ik naar het emotionele welzijn, de gedragspatronen, energie en blokkades, prikkelverwerking, (geestelijke)voeding en de hersenwerking.

Waar nodig werk ik samen met collega's die voedingsdeskundigen zijn, kennis hebben van ADHD/autisme medicatie of juist psychomotorische kennis hebben. Ikzelf ben gericht op voedingslijsten die passen bij ADHD medicatie en het gebruik van water als zuiverend element.

Oplossingsgericht, met warmte en invoelingsvermogen aan de slag gaan. Op zoek naar alle mogelijkheden om op een intensieve en ontspannen manier vooruit te komen in de wereld van vandaag. Dat is waar de praktijk van Paula Zandstra voor staat.

Interesse? Kom dan gerust langs voor een kennismakingsgesprek of neem contact met ons op via het contactformulier.

Paula Zandstra.
06-51016393

EMail:  info@4Specials.nl


          

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker