skip to content

Kwaliteit

Kwaliteit bij 4Specials

Kwaliteit is voor onze doelgroep van groot belang. Ik ben aangesloten bij Stichting Klimkoord en haar klachtenregeling en kwaliteitssysteem. Daarnaast ben ik aangesloten bij de STIBAG en de NVNLP. U kunt er zeker van zijn dat u een luisterend oor treft met echte aandacht voor u, uw gezin of kind.

Ik ben al jarenlang bezig met de doelgroep AD(H)D en Autisme en verandermanagement. Ook studies als Pedagogiek, ADHD-Coach, Coach-opleiding algemeen, HBO Medische basiskennis en NLP practitioner zijn succesvol afgerond. Behalve ervaringsdeskundige ben ik ook op vele wijzen betrokken bij vrijwilligerswerk voor de doelgroep Autisme/ ADHD.

Uit het behalen van de doelen die aan het begin van een traject gesteld worden, blijkt ook de kwaliteit van de diensten. Hier wordt ook over gerapporteerd en u bepaald mede of de doelen behaald zijn. Verder wordt er ook samengewerkt met andere coaches, door de aansluiting met het Webcentrum Behandelaars en Online Coaching (WBOC), Stichting Klimkoord, netwerkbijeenkomsten, workshops en intervisiegroepen. Hierdoor worden nieuwe technieken en opgedane kennis gedeelt met elkaar en dit kan vervolgens weer ingezet worden voor de klanten.

Mocht u een klacht, tip of zorg hebben, kunt u deze altijd kenbaar maken via een E-Mail naar info@4specials.nl, wij zullen dan zo snel mogelijk de klacht behandelen en kijken waar we verbeteringen kunnen aanbrengen in onze dienstverlening. Tot nu toe, zien we gelukkig veel positieve reacties!

 

           

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker