skip to content

Massages

Massages van 4Specials zijn altijd bijzonder:
4Specials biedt massages aan voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of AD(H)D. De masseurs zijn daarin gespecialiseerd en de massages zijn op de doelgroep afgestemd. Paula Zandstra, eigenaar van de praktijk 4Specials, werkt daarbij samen met andere masseurs en masseuses die goed geschoold zijn en veel passie hebben voor deze doelgroep. De resultaten die bereikt worden bij de kinderen zijn vaak boven verwachting!

De combinatie Coaching en massages:
Een combinatie van coaching, gedragstherapie en massage is zeker een aanrader! Individuele begeleiding in de vorm van coaching en/of gedragstherapie is te vergoeden vanuit een PGB (Persoonsgebonden budget) en binnenkort ook via Zorg In Natura. In een aantal gevallen is vergoeding vanuit uw ziekenfonds mogelijk per 1 jan 2014. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Soorten massages:
De soorten massages die op onze "menukaart" staan zijn:

Klik op de naam van een massage om daar meer over te lezen. Ook een gelijktijdige massage van kind en volwassene is mogelijk. Wij geven u graag meer uitleg en advies over onze mogelijkheden. Of volg zelf een massagecursus!

Leren masseren is leuk!
Door een professionele sportmasseur en begeleider wordt er les gegeven in het masseren van anderen. Een leuke en actieve cursus, waar je jarenlang plezier van zult hebben! 

  1. Masseer je eigen kind met Autisme / ADHD
    Leer hoe je zelf je eigen kind of oppas-kind op een globale manier kan masseren en tot rust kan brengen! Leer hoe dit het contact van het kind met anderen positief kan beïnvloeden en probeer het uit! 
     
  2. Massage cursus voor partners (beginners)
    Binnenkort start een massagecursus voor partners. Hierin kunt u leren hoe u elkaar op een fijne manier een schouder-nek en rugmassage kan geven! Deze cursus bestaat uit 3 ochtenden (9:00 - 11:45 uur) en zal gehouden worden te Naaldwijk. Er komt een dinsdag -en een woensdag-groep!

Aanbieding:
Omdat 4Specials pas met deze cursussen is gestart, zijn de kosten voor een cursus slechts 55 euro per persoon! De cursussen starten bij voldoende deelnemers (minimaal 8).


Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, kunt u dit doorgeven via E-mail naar info@4Specials.nl

Of  voor een massage of kennismakingsgesprek met:
Paula Zandstra
06-51016393
info@4Specials.nl 

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker