skip to content

Neurosens Massage

De NeuroSens massage

De speciaal ontwikkelde en uitgedachte Neurosens massage 4Specials is ontwikkeld voor kinderen met Autisme en/of ADHD. Deze holistiche massage heeft invloed op de prikkelverwerking in de hersenen en de verbindingen die de hersenzenuwen met elkaar maken. Motorische eindplaatjes die zich met name in de handen en voeten begeven hebben een verbinding met de uiteinden van vele zenuwen en met de hersenzenuwen. Deze massage maakt daar gebruik van.

Door de zeer toegankelijke massage van handen - voeten - hoofd, heeft deze massage een positief effect bij kinderen met AD(H)D en Autisme (zowel klassiek autisme als ASS, PDD-NOS en varianten). Er gaat een rustgevend en een verbinding-leggend effect (tussen hersenzenuwen) vanuit, die lang kan doorwerken en ook een positief effect op het gedrag van een kind kan hebben.

Over het algemeen kan de kleding aangehouden worden bij deze massage, behalve de sokken en schoenen. De voorkeur gaat wel uit naar luchtige (dunne) kleding. De massage kan goed gecombineerd worden met een nek-schouder massage.

Een super fijne en rustige massage met veel mooie effecten!


 

<< Terug naar Massages

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker