skip to content

Ontspanning4Specials

Ontspanning4Specials, droom weg in een ontspannen gevoel.

Deze massage heeft met zijn rustige lange streken en kalme massagetechnieken, een zeer rustgevend effect. Deze massage is ook te combineren met de NeuroSens massage, waardoor er zowel een algehele ontspanning als een positief en kalmerend effect op de zenuwen ontstaat.

In minimaal 25 min. worden de spieren van enkele lichaamdelen, zoals rug-nek of rug-benen of een andere keuze op een rustige, maar doeltreffende manier gemasseerd. Dit is iets om vooral eens uit te proberen, want de mate van ontspanning is niet in één woord uit te leggen.

Door de massage ontstaat er een betere warmteverdeling van het lichaam. De bloedstroom en lymfestroom worden gestimuleerd. De stofwisseling en ook de vochthuishouding worden beinvloed. het is goed mogelijk dat u of uw kind na de massage veel moet plassen. Het lichaam krijgt ook meer voedingsstoffen van het bloed, wat een positief effect heeft op de groei bij kinderen.

Ervaar de ontspanning en zie hoe ook drukke kinderen zich kunnen overgeven aan de rust van deze massage.

Meer informatie? Mail naar info@4specials.nl of meld u meteen aan voor een heerlijke ontspanningsmassage.


<< Terug naar Massages

 

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker