skip to content

Quantum Touch

Quantum Touch 4Specials, het lichaamsbewustzijn versterken.

Met een Quantum-Touch massage wordt de levenskracht-energie versterkt. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd. De massage wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaams-bewustzijnstechnieken. De techniek is ontwikkeld door Richard Gordon en is een prachtige aanvulling op elke vorm van helen en masseren, maar is ook geschikt voor mensen of kinderen die voor het eerst met energiewerk in aanraking komen.

Quantum Touch is een zeer simpele en bijzondere "Energie verhogende" methode, die het zelfhelende vermogen van het lichaam en geest aanspreekt. Iedereen kan het gemakkelijk leren en is in staat er kleine "wonderen" mee te verrichten. Als de therapeut een hoog trillingsveld, bijvoorbeeld rondom een zere plek, creëert zal de cliënt door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen. Hierdoor zal de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kunnen doen, hoe en waar dan ook het in het lichaam nodig is.

De massage wordt vaak over (dunne) kleding heen gedaan. Het is een rustige massage die ook zeer geschikt is voor kinderen die aanrakingen moeilijk verdragen.


 

<< Terug naar Massages

Copyright © 2010 4Specials - Op elke bergtop een ander uitzicht | Website Templates by Tradebit | Powered by Website Baker